Opskrifter & Inspiration

Det handler om at leve i nuet. At tage sig tid til at nyde, sanse, smage og glæde sig. Med lidt kreativitet og inspiration kan du stolt invitere til et bedre måltid – eller bare nyde det hele selv. Vi har produkter som passer til alle anledninger. Nyd de gode oplevelser med vores spændende smage fra hele verden!

Den perfekte værtindegave?

Adventstiden er her - højtiden for selskaber og socialt samvær. Værtindegave og adventsgave er en hyggelig gestus ved sammenkomster som tak for mad, drikke og husly. Men hvad giver du til værten eller værtinden som "har alt"?

Les mer

Vi brænder for god kaffe!

Folk er blevet mere og mere optaget af kaffe. Der er øget interesse for både smag, kvalitet og hvor kaffen kommer fra. Vi prioriterer at købe mest muligt af vores kaffe direkte fra gård/vaskestation. Sporbarheden er din bedste garanti for ordentlig kaffe!

Les mer

TE – en spændende og smagfuld verden!

Te er en af verdens mest populære drikke, og vi leverer te af ypperste kvalitet. Vores tesortiment er sammensat af forskellige typer te og smage fra hele verden. Smage vi ved mange kan lide, herunder flere nye og eksotiske varianter.

Les mer

Inspirasjon

En verden af krydderier og smag

Vores krydderier er af høj kvalitet med smarte beskrivende navne, som gør det enkelt at bruge for alle, både til hverdag og fest. Vores krydderier er unike og baseret på egne opskrifter. Krydderierne kommer fra hele verden og bliver nøje blandet for at give dig den optimale smagsoplevelse.

Les mer

Fristende opskrifter

Hjemmelavet pizza smager altid godt og er noget alle kan lide. Eller hvad med grillet bøf med sprøde kartofler, eller en sød og frisk dessert til at afslutte måltidet med? Vores produkter passer til en række opskrifter. Find en opskrift som passer til dine smagsløg.

Les mer